Våren är här!

 

Våren är här och det tycker vi på Positiv Livskraft är enormt härligt! Ljusare kvällar, fågelkvitter, grönska och värme. Naturen börjar leva igen. På påskaftonens kväll gick jag och vovvan Amy hem över Holmen, här i Gislaved. En tystnad rådde, där vi traskade på den lilla grusvägen. Nissans vatten porlade stilla fram och vitsipporna fick marken att lysa alldeles underbart vitt.

Fåglarna kvittrade och det var varmt och skönt i luften. Vi mötte glada människor som log och hälsade och det var en nöjd vovva och matte som kom hem framåt 19 tiden.

Att leva här och nu, är något som jag förespråkar ofta. Du kan inte förändra det förflutna, så förlåt dig själv och de som är inblandade och försök att stanna här och nu. Det är NU som gäller. Insup energierna runt omkring dig; ljuset, värmen och känn efter hur det känns i kroppen.

Att vara lycklig börjar med dig själv, för du kan aldrig aldrig ge någon annan ansvaret för HUR DU MÅR. Du är den enda som kan tillåta dig att vara lycklig.  Så börja behandla dig själv med respekt, kärlek och lyhördhet. Känns det rätt är det lätt, känns det tungt och jobbigt, är det något som du egentligen INTE vill göra.

Ha tillit till att allt kommer att lösa sig till ditt bästa. För om du tänker att allt kommer att skita sig, då kommer det också att göra det, eftersom du drar till dig det du önskar. Tänk kärleksfulla tankar och du drar till dig enormt med kärlek från dig själv och från din omvärld.

Så mina vänner …  Ta till vara på den tid som är NU!

Kramar till Er!

Mia

 

Lämna en kommentar